Renovering af hus

Renovering af hus udføres med mere end 20 års erfaring

Trænger dit hus til at blive sat i stand og moderniseret? Så er du kommet til det helt rette sted. Jeg har mere end 20 års erfaring som tømrer, og jeg tilbyder blandt andet renovering af hus. Jeg kører ud til kunder i Haslev, Næstved, Køge og på Stevns, som har brug for professionel hjælp til at istandsætte deres hus, men jeg kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, som har brug for min hjælp.

​En renovering af hus kan dække over mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være en mindre renovering, eller der kan være tale om en omfattende totalrenovering af hus.

Hus renoveringsprojekt

Gennem årene har jeg udført en lang række forskellige renoveringsopgaver lige fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre samt udskiftning af vinduer, som efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den samme charme og stil, der kendetegner godt håndværk.

​Jeg har til mine kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt, og lejligheder har været misligholdt, ligesom jeg har foretaget mange forskelligartede opgaver i forbindelse med renovering af hus for privatpersoner.​​

Hvad koster renovering af et hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en renovering af hus koster, da omfanget af opgaven som nævnt kan variere meget.

Der kan for eksempel være tale om:

Mine priser varierer alt afhængigt af, hvor omfattende en opgave der er tale om, og hvad du har af særlige ønsker til valg af materialer og det færdige resultat. Du kan dog altid forvente at få udført en husrenovering til en billig pris, når du lader mig stå for opgaven, og samtidig får du et flot resultat.​

Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud på din husrenovering

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring mulige løsninger. 

​Du kan ringe til mig på telefon 40 42 07 94 eller skrive til min e-mail kontakt@green-wood.dk med en beskrivelse af din opgave. Så sørger jeg for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.