Nye vinduer & Døre

Udskiftning af vinduer/døre der kan medføre varmebesparelser og et nyt look

Er det blevet tid til at få udskiftet husets vinduer? Så lad mig hjælpe dig. Med mere end 20 års erfaring inden for tømrerfaget arbejder jeg med alt fra udskiftning af vinduer til renovering af tag.

Jeg kører tit til Haslev, Næstved, Stevns, Køge og områderne deromkring. Det er nemlig der, mine privatkunder og erhvervskunder befinder sig, men jeg kører også gerne forbi dig et andet sted på Sjælland, hvis du har brug for professionel hjælp til montering af vinduer.​

Fordelene ved at få monteret nye vinduer

Der kan være mange fordele ved at få foretaget en udskiftning af vinduer. Generelt kan man inddele dem i to dele; de æstetiske og de praktiske fordele.

​Æstetisk kan nye vinduer give et helt fornyet lysindfald af naturligt lys i dit hjem, hvilket kan få værelser i boligen til at se fuldkommen anderledes ud. Det kan desuden forbedre værdien af dit hjem, hvis det klæder dit hus ekstra godt med nye vinduer.

​Praktisk kan en udskiftning af vinduer betyde, at du kan spare betydeligt på din varmeregning. Gamle og dårligt isolerede vinduer vil typisk forårsage træk, og træk gør, at du bruger flere penge på at varme din bolig op, når det bliver koldt. Det er både dårligt for energiforbruget, men det koster også en del i varme.

Jeg har mere end 20 års erfaring

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med klassisk tømrerarbejde. Jeg følger dig sikkert til dørs, da det er rigtigt vigtigt for mig, at du føler dig tryg og sikker gennem hele processen.

Som tømrer er en af mine vigtigste opgaver at gøre mine kunder tilfredse, men udover dette er det også utroligt vigtigt for mig, at jeg fortsat bliver dygtigere, så jeg altid er opdateret på de bedst mulige metoder, materialer og teknikker inden for mit fag.​

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Det er svært at komme med en præcis pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, før vi har snakket sammen. Jeg har nemlig brug for lidt detaljer fra dig, så jeg kan komme med et mere præcist, uforpligtende og billigt tilbud.

Mine priser på udskiftning af vinduer kan for eksempel afhænge af følgende:

Samarbejde med KPK Døre og Vinduer

Jeg har et samarbejde med KPK Døre og Vinduer, men jeg bruger også gerne andre mærker, som kan levere præcis de løsninger, mine kunder ønsker.

Skal jeg hjælpe dig med montering af vinduer/døre?

Jeg vil med glæde støtte dig allerede fra idéfasen og frem til det færdige resultat. Derfor står jeg også klar med god rådgivning og vejledning, så du får den bedst mulige løsning.  Der findes ingen dumme spørgsmål.

Du er velkommen til at ringe på 40 42 07 94, alternativt kan du sende mig en e-mail på kontakt@green-wood.dk.