Terrasser

Opbygning af træterrasse i alle træsorter og mønstre

Ønsker du en professionel opbygning af træterrasse? Jeg har over 20 års erfaring som tømrer, og jeg driver tømrerfirmaet Greenwood. Jeg kan bygge en ny træterrasse, hvor træ, mønstre og design passer perfekt til dit hus. Jeg arbejder for private og erhverv i blandt andet Haslev, Næstved, Stevns, Køge og omegn.

Råd og vejledning til den bedste opbygning af træterrasse

En terrasse skal passe til den øvrige arkitektur. Mønstre og træ kan være vidt forskellige, og det er vigtigt at vælge det rette løsning i forbindelse med lægning af træterrasse. Jeg tilbyder råd og vejledning, så du får den bedste løsning, og jeg sikrer altid et godt resultat, som holder i mange år.

Hvad koster en træterrasse?

Mine priser for opbygning af træterrasse afhænger blandt andet af størrelsen og af dine ønsker til materialer. Dertil kommer andre ønsker og behov såsom trapper og rækværk. Byg en træterrasse i samarbejde med mig, hvis du vil være sikker på at få en flot og solid terrasse. Kontakt mig på telefon 40 42 07 94 eller e-mail kontakt@green-wood.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Skal terrassen renoveres?

Jeg sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, inden vi igangsætter et godt samarbejde. Der er ingen spørgsmål, der er for store eller små, svære eller nemme.

Du kan med fordel ringe til mig 40 42 07 94, men ellers kan du også altid skrive til mig på min e-mail kontakt@green-wood.dk​