Tagrenovering

Trænger dit tag til nyt liv?

Med mere end 20 års erfaring inden for tømrerfaget kan jeg med sikkerhed hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en tagrenovering, lagt et helt nyt tag eller have foretaget en tagreparation. Jeg er med dig hele vejen lige fra ide til den færdige løsning. Jeg tilbyder både renovering af tag og andet tagarbejde for private boligejere og erhvervskunder. Mange af mine kunder befinder sig ofte i områderne omkring Haslev, Næstved, Køge og Stevns, hvor jeg gerne kører til, ligesom jeg også gerne kører ud til kunder på resten af Sjælland, som skal have udført professionelt tag arbejde.

Hvad koster en træterrasse?

En tagrenovering indebærer en masse forskellige opgaver, og jeg kan varetage dem alle. Jeg vil med glæde rådgive og vejlede dig i, hvordan du får mest ud af dit tagarbejde i form af en eventuel tagreparation.

Af den grund kan du med fordel inddrage mig allerede i idefasen, så jeg undervejs hurtigt kan informere dig om ting, du vil have godt af at vide fra start af.

Jeg sørger altid for at følge mine kunder sikkert til dørs. Jeg sætter en dyd i at overholde alle mine aftaler, hjælpe med den bedste løsning og så selvfølgelig udføre den opgave, du ønsker.​

Hvad koster et nyt tag?

Mine priser på et nyt tag kan varierer rigtigt meget, da der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor skal jeg have et bedre kendskab til din situation og dine udfordringer, før jeg kan give en konkret pris. Så snart jeg får snakket med dig, kan jeg hurtigt udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

Prisen på et nyt tag vil blandt andet afhænge af følgende:

Skal jeg lave tagrenovering for dig?

Jeg sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, inden vi igangsætter et godt samarbejde. Der er ingen spørgsmål, der er for store eller små, svære eller nemme.
Du kan med fordel ringe til mig 40 42 07 94, men ellers kan du også altid skrive til mig på min e-mail kontakt@green-wood.dk