Skal ​vinduerne skiftes ud?

Udskiftning af vinduer der kan medføre varmebesparelser og et nyt look

Er det blevet tid til at få udskiftet husets vinduer? Så lad mig hjælpe dig. Med mere end 20 års erfaring inden for tømrerfaget arbejder jeg med alt fra udskiftning af vinduer til renovering af tag.

Jeg kører tit til Haslev, Næstved, Stevns, Køge og områderne deromkring. Det er nemlig der, mine privatkunder og erhvervskunder befinder sig, men jeg kører også gerne forbi dig et andet sted på Sjælland, hvis du har brug for professionel hjælp til montering af vinduer.​

Jeg har mere end 20 års erfaring

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med klassisk tømrerarbejde. Jeg følger dig sikkert til dørs, da det er rigtigt vigtigt for mig, at du føler dig tryg og sikker gennem hele processen.

Som tømrer er en af mine vigtigste opgaver at gøre mine kunder tilfredse, men udover dette er det også utroligt vigtigt for mig, at jeg fortsat bliver dygtigere, så jeg altid er opdateret på de bedst mulige metoder, materialer og teknikker inden for mit fag.​

Fordelene ved at få monteret nye vinduer

Der kan være mange fordele ved at få foretaget en udskiftning af vinduer. Generelt kan man inddele dem i to dele; de æstetiske og de praktiske fordele.

Æstetisk kan nye vinduer give et helt fornyet lysindfald af naturligt lys i dit hjem, hvilket kan få værelser i boligen til at se fuldkommen anderledes ud. Det kan desuden forbedre værdien af dit hjem, hvis det klæder dit hus ekstra godt med nye vinduer.

Praktisk kan en udskiftning af vinduer betyde, at du kan spare betydeligt på din varmeregning. Gamle og dårligt isolerede vinduer vil typisk forårsage træk, og træk gør, at du bruger flere penge på at varme din bolig op, når det bliver koldt. Det er både dårligt for energiforbruget, men det koster også en del i varme.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at komme med en præcis pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, før vi har snakket sammen. Jeg har nemlig brug for lidt detaljer fra dig, så jeg kan komme med et mere præcist, uforpligtende og billigt tilbud.

Mine priser på udskiftning af vinduer kan for eksempel afhænge af følgende:

  • Hvor mange vinduer skal udskiftes?
  • Er det en komplet renovering af vinduet?
  • Er det kun ruderne, der skal udskiftes?
  • Vil du have energivinduer?
  • Hvilken slags vinduer vil du have?
  • Skal du have fremstillet vinduer efter mål?
  • Skal jeg indhente tilbud på materialer?
  • Har du allerede indkøbt vinduer til formålet?

Mine priser er fordelagtige, konkurrencedygtige og lave. Jeg synes, at alle skal kunne være med, når vinduerne trænger til at blive udskiftet.​​

Samarbejde med KPK Døre og Vinduer

Jeg har et samarbejde med KPK Døre og Vinduer, men jeg bruger også gerne andre mærker, som kan levere præcis de løsninger, mine kunder ønsker.

Skal jeg hjælpe dig med montering af vinduer?

Jeg vil med glæde støtte dig allerede fra idéfasen og frem til det færdige resultat. Derfor står jeg også klar med god rådgivning og vejledning, så du får den bedst mulige løsning.

Du skal aldrig tøve med at stille spørgsmål i forbindelse med udskiftning af vinduer. Det er bedre med 20 spørgsmål for meget, end at du stiller ét for lidt.

Du er velkommen til at ringe til mig på telefon 40 42 07 94, og alternativt kan du sende mig en e-mail på kontakt@green-wood.dk.

Det siger kunderne

​★★★★★​

Anstine Moth McEwan

"En varm anbefaling af GreenWood! Morten skilte sig ud i hele processen fra øvrige håndværkere vi fik tilbud fra. Super professionel rådgivning/vejledning. Overholdte alle aftaler. Fair pris for godt håndværk. Morten går den ekstra mil for at sikre et 110% godt stykke håndværk -og alle detaljer er bare i orden. Ryddede pænt op efter sig og så er det bare tydeligt at både Morten og Mikkel elsker det de laver og det ses tydeligt på det flotte resultat. Tak for i byggede vores drømme træterrasse drenge! 👌 Vi er utrolig tilfredse med resultatet " 😃👷‍♂️

​★★★★★​

Stine Elbæk Seeger

"Morten er den dygtigste tømrer jeg nogen sinde har mødt.

Alt bliver udført med et godt humør og både tempo og udførelse er kano "👌

​★★★★★​

Helle Aarskov

"Flot og professionelt arbejde, som er blevet udført via dit gode humør og venlighed.

Aftaler bliver overholdt og gode råd fremlægges. Kan helt klart anbefales og vi vil helt klart bruge Morten en anden gang."

​★★★★★​

Henrik Dreyer Holt

"Punktlig og pligtopfyldende.

Ordenssans udover det sædvanlige og stor interesse for hans håndværk med tydelig professionel finish.

Det bliver en stor anbefaling herfra."

Få et uforpligtende tilbud!

Har du en opgave, du gerne vil have mig til at varetage, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg vil altid gerne høre fra dig, og jeg takker sjældent nej til en ny udfordring.

Desuden gør mine mange års erfaring mig også i stand til at vejlede dig i, hvad der vil være den bedste løsning for lige præcis din bolig eller opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

CVR: ​41702877

Åbningstider: 7-17 man-fre