​Skal dit tag renoveres?

Tagrenovering og tagarbejde udføres

Trænger dit tag til en renovering? Så er Greenwood den rette tømrer til opgaven.

Med mere end 20 års erfaring inden for tømrerfaget kan jeg med sikkerhed hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en tagrenovering, lagt et helt nyt tag eller have foretaget en tagreparation. Jeg er med dig hele vejen lige fra ide til den færdige løsning.

Jeg tilbyder både renovering af tag og andet tagarbejde for private boligejere og erhvervskunder. Mange af mine kunder befinder sig ofte i områderne omkring Haslev, Næstved, Køge og Stevns, hvor jeg gerne kører til, ligesom jeg også gerne kører ud til kunder på resten af Sjælland, som skal have udført professionelt tagarbejde.

Mine arbejdsområder inden for tagrenovering

Et godt og velfungerende tag skal holde tæt og isolere godt. Hvis ikke dit tag gør det, kan du risikere store og små skader på både kort og lang sigt.

Risici forbundet med et utæt tag er for eksempel

 • Råd
 • Skimmel
 • Vandskade
 • Øget varmeregning
 • Lav energibesparelse​

Når det kommer til en tagrenovering, kan jeg det hele. Jeg tilbyder blandt andet:

 • Komplet tagrenovering
 • Udskiftning af tagbelægning
 • Reparation af tag

Hvis du har en opgave til mig, hører jeg meget gerne fra dig. Udover at udarbejde et godt og billigt tilbud til dig, tager jeg også gerne en udfordring op.

Kvalitet og erfaring gør forskellen

En tagrenovering indebærer en masse forskellige opgaver, og jeg kan varetage dem alle. Jeg vil med glæde rådgive og vejlede dig i, hvordan du får mest ud af dit tagarbejde i form af en eventuel tagreparation.

Af den grund kan du med fordel inddrage mig allerede i idefasen, så jeg undervejs hurtigt kan informere dig om ting, du vil have godt af at vide fra start af.

Jeg sørger altid for at følge mine kunder sikkert til dørs. Jeg sætter en dyd i at overholde alle mine aftaler, hjælpe med den bedste løsning og så selvfølgelig udføre den opgave, du ønsker.​

Hvad koster et nyt tag?

Mine priser på et nyt tag kan varierer rigtigt meget, da der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor skal jeg have et bedre kendskab til din situation og dine udfordringer, før jeg kan give en konkret pris. Så snart jeg får snakket med dig, kan jeg hurtigt udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

Prisen på et nyt tag vil blandt andet afhænge af følgende:

 • Hvor stort taget er
 • Hvilken slags tagbelægning du gerne vil have
 • Om du allerede har et undertag
 • Hvilken type tagkonstruktion du har
 • Om der er skotrender, tagrender og nedløbsrør.

Skal jeg lave tagrenovering for dig?

Jeg sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, inden vi igangsætter et godt samarbejde. Der er ingen spørgsmål, der er for store eller små, svære eller nemme.

Du kan med fordel ringe til mig 40 42 07 94, men ellers kan du også altid skrive til mig på min e-mail kontakt@green-wood.dk

Det siger kunderne

​★★★★★​

Anstine Moth McEwan

"En varm anbefaling af GreenWood! Morten skilte sig ud i hele processen fra øvrige håndværkere vi fik tilbud fra. Super professionel rådgivning/vejledning. Overholdte alle aftaler. Fair pris for godt håndværk. Morten går den ekstra mil for at sikre et 110% godt stykke håndværk -og alle detaljer er bare i orden. Ryddede pænt op efter sig og så er det bare tydeligt at både Morten og Mikkel elsker det de laver og det ses tydeligt på det flotte resultat. Tak for i byggede vores drømme træterrasse drenge! 👌 Vi er utrolig tilfredse med resultatet " 😃👷‍♂️

​★★★★★​

Stine Elbæk Seeger

"Morten er den dygtigste tømrer jeg nogen sinde har mødt.

Alt bliver udført med et godt humør og både tempo og udførelse er kano "👌

​★★★★★​

Helle Aarskov

"Flot og professionelt arbejde, som er blevet udført via dit gode humør og venlighed.

Aftaler bliver overholdt og gode råd fremlægges. Kan helt klart anbefales og vi vil helt klart bruge Morten en anden gang."

​★★★★★​

Henrik Dreyer Holt

"Punktlig og pligtopfyldende.

Ordenssans udover det sædvanlige og stor interesse for hans håndværk med tydelig professionel finish.

Det bliver en stor anbefaling herfra."

Få et uforpligtende tilbud!

Har du en opgave, du gerne vil have mig til at varetage, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg vil altid gerne høre fra dig, og jeg takker sjældent nej til en ny udfordring.

Desuden gør mine mange års erfaring mig også i stand til at vejlede dig i, hvad der vil være den bedste løsning for lige præcis din bolig eller opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

CVR: ​41702877

Åbningstider: 7-17 man-fre