Trænger huset til at blive renoveret?

​​Renovering af hus udføres med mere end 20 års erfaring

Trænger dit hus til at blive sat i stand og moderniseret? Så er du kommet til det helt rette sted. Jeg har mere end 20 års erfaring som tømrer, og jeg tilbyder blandt andet renovering af hus. Jeg kører ud til kunder i Haslev, Næstved, Køge og på Stevns, som har brug for professionel hjælp til at istandsætte deres hus, men jeg kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, som har brug for min hjælp.

En renovering af hus kan dække over mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være en mindre renovering, eller der kan være tale om en omfattende totalrenovering af hus.

Gennem årene har jeg udført en lang række forskellige renoveringsopgaver lige fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre samt udskiftning af vinduer, som efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den samme charme og stil, der kendetegner godt håndværk.

Jeg har til mine kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt, og lejligheder har været misligholdt, ligesom jeg har foretaget mange forskelligartede opgaver i forbindelse med renovering af hus for privatpersoner.​​

Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud på din husrenovering

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring mulige løsninger. Har du brug for rådgivning, står jeg ligeledes klar til at hjælpe dig med at få den bedst mulige løsning.

Du skal bare ringe til mig på telefon 40 42 07 94 eller skrive til min e-mail kontakt@green-wood.dk med en beskrivelse af din opgave. Så sørger jeg for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Hvad koster renovering af hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en renovering af hus koster, da omfanget af opgaven som nævnt kan variere meget.

Der kan for eksempel være tale om:

  • Totalrenovering af huset​
  • Ombygning

Mine priser varierer alt afhængigt af, hvor omfattende en opgave der er tale om, og hvad du har af særlige ønsker til valg af materialer og det færdige resultat. Du kan dog altid forvente at få udført en husrenovering til en billig pris, når du lader mig stå for opgaven, og samtidig får du et flot resultat.​

Det siger kunderne

​★★★★★​

Anstine Moth McEwan

"En varm anbefaling af GreenWood! Morten skilte sig ud i hele processen fra øvrige håndværkere vi fik tilbud fra. Super professionel rådgivning/vejledning. Overholdte alle aftaler. Fair pris for godt håndværk. Morten går den ekstra mil for at sikre et 110% godt stykke håndværk -og alle detaljer er bare i orden. Ryddede pænt op efter sig og så er det bare tydeligt at både Morten og Mikkel elsker det de laver og det ses tydeligt på det flotte resultat. Tak for i byggede vores drømme træterrasse drenge! 👌 Vi er utrolig tilfredse med resultatet " 😃👷‍♂️

​★★★★★​

Stine Elbæk Seeger

"Morten er den dygtigste tømrer jeg nogen sinde har mødt.

Alt bliver udført med et godt humør og både tempo og udførelse er kano "👌

​★★★★★​

Helle Aarskov

"Flot og professionelt arbejde, som er blevet udført via dit gode humør og venlighed.

Aftaler bliver overholdt og gode råd fremlægges. Kan helt klart anbefales og vi vil helt klart bruge Morten en anden gang."

​★★★★★​

Henrik Dreyer Holt

"Punktlig og pligtopfyldende.

Ordenssans udover det sædvanlige og stor interesse for hans håndværk med tydelig professionel finish.

Det bliver en stor anbefaling herfra."

Få et uforpligtende tilbud!

Har du en opgave, du gerne vil have mig til at varetage, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg vil altid gerne høre fra dig, og jeg takker sjældent nej til en ny udfordring.

Desuden gør mine mange års erfaring mig også i stand til at vejlede dig i, hvad der vil være den bedste løsning for lige præcis din bolig eller opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

CVR: ​41702877

Åbningstider: 7-17 man-fre