Skal du have bygget en ny terrasse?​

Opbygning af træterrasse i alle træsorter og mønstre

Ønsker du en professionel opbygning af træterrasse? Jeg har over 20 års erfaring som tømrer, og jeg driver tømrerfirmaet Greenwood. Jeg kan bygge en ny træterrasse, hvor træ, mønstre og design passer perfekt til dit hus. Jeg arbejder for private og erhverv i blandt andet Haslev, Næstved, Stevns, Køge og omegn.

Råd og vejledning til den bedste opbygning af træterrasse

En terrasse skal passe til den øvrige arkitektur. Mønstre og træ kan være vidt forskellige, og det er vigtigt at vælge det rette løsning i forbindelse med lægning af træterrasse. Jeg tilbyder råd og vejledning, så du får den bedste løsning, og jeg sikrer altid et godt resultat, som holder i mange år.

​Hvad koster en træterrasse?

Mine priser for opbygning af træterrasse afhænger blandt andet af størrelsen og af dine ønsker til materialer. Dertil kommer andre ønsker og behov såsom trapper og rækværk. Byg en træterrasse i samarbejde med mig, hvis du vil være sikker på at få en flot og solid terrasse. Kontakt mig på telefon 40 42 07 94 eller e-mail kontakt@green-wood.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Skal terrassen renoveres?

Jeg sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, inden vi igangsætter et godt samarbejde. Der er ingen spørgsmål, der er for store eller små, svære eller nemme.

Du kan med fordel ringe til mig 40 42 07 94, men ellers kan du også altid skrive til mig på min e-mail kontakt@green-wood.dk

Det siger kunderne

​★★★★★​

Anstine Moth McEwan

"En varm anbefaling af GreenWood! Morten skilte sig ud i hele processen fra øvrige håndværkere vi fik tilbud fra. Super professionel rådgivning/vejledning. Overholdte alle aftaler. Fair pris for godt håndværk. Morten går den ekstra mil for at sikre et 110% godt stykke håndværk -og alle detaljer er bare i orden. Ryddede pænt op efter sig og så er det bare tydeligt at både Morten og Mikkel elsker det de laver og det ses tydeligt på det flotte resultat. Tak for i byggede vores drømme træterrasse drenge! 👌 Vi er utrolig tilfredse med resultatet " 😃👷‍♂️

​★★★★★​

Stine Elbæk Seeger

"Morten er den dygtigste tømrer jeg nogen sinde har mødt.

Alt bliver udført med et godt humør og både tempo og udførelse er kano "👌

​★★★★★​

Helle Aarskov

"Flot og professionelt arbejde, som er blevet udført via dit gode humør og venlighed.

Aftaler bliver overholdt og gode råd fremlægges. Kan helt klart anbefales og vi vil helt klart bruge Morten en anden gang."

​★★★★★​

Henrik Dreyer Holt

"Punktlig og pligtopfyldende.

Ordenssans udover det sædvanlige og stor interesse for hans håndværk med tydelig professionel finish.

Det bliver en stor anbefaling herfra."

Få et uforpligtende tilbud!

Har du en opgave, du gerne vil have mig til at varetage, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg vil altid gerne høre fra dig, og jeg takker sjældent nej til en ny udfordring.

Desuden gør mine mange års erfaring mig også i stand til at vejlede dig i, hvad der vil være den bedste løsning for lige præcis din bolig eller opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

CVR: ​41702877

Åbningstider: 7-17 man-fre