​Skal du have bygget en udestue?

Udestue eller vinterhave til dit hus eller sommerhus

Drømmer du om at få en udestue eller en vinterhave? Jeg driver tømrerfirmaet Greenwood og har over 20 års erfaring som tømrer. Jeg bygger udestuer og vinterhaver til huse og sommerhuse for både private og erhverv i blandt andet Haslev, Stevns, Næstved og Køge samt andre steder.

Få et ekstra opholdsrum med luft og lys til huset

Jeg har stor erfaring med at designe og bygge alle former for udestuer, og det kan også være en helårs-udestue med varme.

Udestuen vil åbne huset og bidrage med et ekstra opholdsrum til dig og din familie. Jeg kan også lave store vinduespartier, som giver en god udsigt. Dermed får du et ekstra rum, der samtidig tilfører luft og lys til huset.

Jeg sørger naturligvis for at udarbejde udestuen således, at den passer til husets oprindelige stil, og jeg går meget op i det æstetiske udtryk. Samtidig giver jeg råd og vejledning, så du får den bedste løsning og et godt resultat.

Kontakt mig for at få et tilbud på en udestue

Du er velkommen til at høre mere om muligheder og priser, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en udestue. Du kan ringe på 40 42 07 94 eller skrive til e-mail kontakt@green-wood.dk.

Kontakt mig for et godt tilbud

Kontakt mig for at høre mere om pris på en udestue, eller hvis du har andre spørgsmål.

​Du kan ringe på telefon 40 42​ 07 94 eller skrive en e-mail til kontakt@green-wood.dk.

Jeg kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden jeg kommer med et uforpligtende tilbud på en udestue.

Det siger kunderne

​★★★★★​

Anstine Moth McEwan

"En varm anbefaling af GreenWood! Morten skilte sig ud i hele processen fra øvrige håndværkere vi fik tilbud fra. Super professionel rådgivning/vejledning. Overholdte alle aftaler. Fair pris for godt håndværk. Morten går den ekstra mil for at sikre et 110% godt stykke håndværk -og alle detaljer er bare i orden. Ryddede pænt op efter sig og så er det bare tydeligt at både Morten og Mikkel elsker det de laver og det ses tydeligt på det flotte resultat. Tak for i byggede vores drømme træterrasse drenge! 👌 Vi er utrolig tilfredse med resultatet " 😃👷‍♂️

​★★★★★​

Stine Elbæk Seeger

"Morten er den dygtigste tømrer jeg nogen sinde har mødt.

Alt bliver udført med et godt humør og både tempo og udførelse er kano "👌

​★★★★★​

Helle Aarskov

"Flot og professionelt arbejde, som er blevet udført via dit gode humør og venlighed.

Aftaler bliver overholdt og gode råd fremlægges. Kan helt klart anbefales og vi vil helt klart bruge Morten en anden gang."

​★★★★★​

Henrik Dreyer Holt

"Punktlig og pligtopfyldende.

Ordenssans udover det sædvanlige og stor interesse for hans håndværk med tydelig professionel finish.

Det bliver en stor anbefaling herfra."

Få et uforpligtende tilbud!

Har du en opgave, du gerne vil have mig til at varetage, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg vil altid gerne høre fra dig, og jeg takker sjældent nej til en ny udfordring.

Desuden gør mine mange års erfaring mig også i stand til at vejlede dig i, hvad der vil være den bedste løsning for lige præcis din bolig eller opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

CVR: ​41702877

Åbningstider: 7-17 man-fre